Rendezvényeink ↓

2017. december 18-án megszületett az Európai Bizottság, az Európai Parlament és a Tanács ideiglenes megállapodása az Európai Bizottság körforgásos gazdaság javaslatcsomagjáról. Az „Úton a körforgásos gazdaság felé” című konferencián ismertetjük az elfogadott javaslatcsomag legfontosabb elemeit, annak hazánk hulladékgazdálkodására gyakorolt várható hatásait, továbbá gyakorló szakemberek segítségével főbb hulladékáramonként bemutatjuk a hulladékhasznosítás jelenlegi helyzetét, ezáltal is elemezve az előttünk álló kihívásokat.

GRATULÁLUNK!

A 2017.10.07-én Debrecenben rendezett VII. Hulladékos Foci Vándorkupa bajnokság nyertese a P.M.R. Kft. csapata lett, gratulálunk! A bajnokságon idén rekordszámú, 10 csapat vett részt, és a szurkolókkal együtt mintegy 150 fő volt a rendezvény részese. A focikupa két tagvállalatunk, a P.M.R. Kft. és az UD Stahl Recycling Kft. aktív szervezőmunkájával és pénzügyi támogatásával valósult meg. A mérkőzések után egy közös ebéd elfogyasztására került sor. Képek a rendezvényről az alábbi linken tekinthetőek meg:

https://drive.google.com/drive/folders/0B50sndeM_8zmTGVTYzVqRzUydmc

garbage can 8191 960 720

Kedves Tagunk/Tisztelt Érdeklődő! 

Soron következő workshopunk témája:

Közszolgáltatói haszonanyag koordináció, és az FM által működtetett termékdíjas rendszer 2017-ben

Konferenciánkat az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. 2017. II. negyedévtől induló közszolgáltatói haszonanyag koordinációjával összefüggésben, illetve az OKTF NHI Földművelésügyi Minisztériumba történő beolvadása kapcsán szervezzük.

Az NHKV Zrt. és az FM elfogadták felkérésünket, így vezetői szintű előadókkal lesz lehetőség az aktuális kérdések megvitatására.

Időpont:                      2017. március 24. (péntek), 10.00 – 14.00 óra között

Helyszín:                     Danubius Hotel Aréna**** (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)

Kedves Tagunk!

Tisztelt Érdeklődő!

Szervezetünk idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját. A jubileumra egy egész napos szakmai konferencia megrendezésével készülünk, melyet gálavacsora fog zárni.hosz

A konferencia címe: HOSZ 25. - Hulladékgazdálkodás a fenntartható környezetért

Időpont: 2016. december 1. 10.00 – 17.00 óra, gálavacsora 19.00 22.00 óra

Helyszín: Aquaworld Resort Budapest****superior (1044 Budapest, Íves út 16.)