A nyarat leginkább egy dolog miatt szoktam várni, az pedig nem más, mint a nyaralás és az utazások. Bár szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a párommal évközben is többször megyünk, repülünk ide-oda, a nyári kiruccanások azért mégis teljesen másnak számítanak.

Az idei utazást Albániába terveztük, méghozzá autóval, ami mondanom sem kell, hogy egy elég hosszú út és rengeteg előkészületet igényel. A legfontosabb persze, hogy az autóval minden rendben legyen és ne álljon fenn semmilyen műszaki meghibásodásnak az esélye. Persze tudom, hogy van, amit nem lehet megelőzni, de azért jobb kiküszöbölni, amit csak lehet.

A második legfontosabb pedig nyilván a klíma zavartalan működése, hiszen az nyáron elengedhetetlen a forróságban, főleg Albániában, ahol még a 25 fok sem úgy hat, mint itthon. Az utazás előtt így hát esedékessé vált az autó klíma töltés, a klíma tisztítása, továbbá fertőtlenítése. Nem is volt kérdés, hogy hova viszem a kocsit, hiszen már évek óta ugyanabba a szervizben járok.

Ez nem más, mint a Méta Autószerviz, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, aki Budapesten vagy annak vonzáskörzetében él. Mivel a 19. kerületben vannak, így a külterületekről is nagyon könnyen megközelíthetőek.

Ez a szerviz egy nagyon hozzáértő csapattal dolgozik, akik nálam még csak kifogástalan munkát végeztek. Nem egy ismerősömnek ajánlottam már őket és küldtem el a weboldalunk címét, ugyanis a metaautoszerviz.hu oldalukon felsorolják az összes szolgáltatásukat, azok árát, sőt, még azt is leírják, hogy mit kell tudni az adott munkálatokról, és hogy ez hogyan is zajlik nálunk a műhelyben.

Mint minden másban, a klímaszerelésben is rettentően profik. Amellett, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtanak – tehát az autó klíma töltés, a tisztítás és a szerelés együtt jár -, még a legmodernebb eszközökkel is dolgoznak.

A már említett weboldalon található meg a telefonszámuk, a pontos címük, és az e-mail címük is, azonban ezekre tulajdonképpen nincs is szükséged ahhoz, hogy időpontot foglalj náluk. Hogy miért? Azért, mert ők egy online időpontfoglaló rendszerrel is dolgoznak, így a weboldalunkon keresztül ezt könnyedén elintézheted. Ez egy nagyon egyszerű és mindenkinek kényelmes megoldás, amit autószerviznél ezelőtt még nem is láttam soha.

Így hát én is felkerestem ismét az oldalukat az utazás előtt és bebiztosítottam magamnak egy idősávot autó klíma töltésre. Ismét gyors és precíz munkát végeztek, remekül szuperált a klíma az utazás során, valamint egész nyáron. Gondoskodjatok ti is mindig autótok egészségéről – főleg a nagy utazások előtt – és, ha még nincs egy bejáratott, bevált szervizetek vagy szerelőtök Budapesten, akkor mindenképpen tegyetek egy próbát a Méta Autószervizzel, és ígérem, hogy nem fogtok csalódni bennük!