Amikor legutóbb elmentünk nyaralni a férjemmel, úgy döntöttem, előtte beújítok és veszek egy új válltáskát magamnak. Igen, kell egy táska a nyaraláshoz, elvégre mibe pakolok, amikor éppen járjuk a várost? Szatyorba? Nem, kizárt dolog. A másik válltáskám kezdett amúgy is már elkopni, elég bénán nézett ki, nem akartam azzal elmenni külföldre. A legjobb barátnőm pont a tervem előtt pár héttel újított be magának egy új táskát. Ő is az a típusú nő, mint én. Ha vásárlás, akkor legtöbbször csak online. Úgyhogy megkérdeztem, ő hol vette a válltáskáját.

Azért, hogy vegyek magamnak egy új táskát, semmi kedvem nincs a plázákat járni, miközben az egész tiszta stressz, mert át kell magam verekednem minden egyes alkalommal a tömegben az emberek között, és ki tudja, éppen hanyadik boltban találom meg azt, amit keresek. Erre így akár egy egész hétvége elmehet, ha nem több. Ő is ugyanígy gondolkodik, úgyhogy ezért vette meg interneten a táskáját.

Ahol ő vásárolt, a bagbox.hu weboldalon,  annyi táskát találtam, hogy meg se tudtam számolni. Mindegyik egytől egyig gyönyörű, minőségi, bőr táska. A Maxmoda táskák nagyon megtetszettek, találtam is egy nyomott mintás olasz bőr válltáskát, ami mellett egyből letettem a voksom. Csodaszép selyemfényű bőrből készült, pont a kedvencem. A mérete pont akkora, amivel kényelmesen tudok járkálni a városban, vagy éppen munkába menni. Meg is rendeltem, előtte pedig megnéztem, hogyan is megy a dolog náluk.

Ők 10.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítják ki a megrendelt terméket, viszont, ha ez alatt vásároltál, akkor csupán 990 forintot kell fizetned. Általában 1 és 3 munkanap alatt ki is szállítják, így aztán egyáltalán nem kell sokat várni a táskára, amit megrendelsz. Emellett csomagcsere program is van náluk, ami azt jelenti, hogy 30.000 forint feletti táskákat visszacserélhetsz, ha éppen mégsem tetszik a színe, vagy a méretével nem vagy elégedett.

Ez mind-mind nagyon szimpatikus volt nekem, az külön piros pont volt, hogy már a barátnőm is rendelt tőlük, így nem féltem, hogy ez esetleg átverés lenne. Mivel nagyon szeretem a bőr táskákat, így mindenképpen ezt a táskát rendeltem meg, és ezek után szóba sem jöhetett, hogy esetleg valahonnan máshonnan rendelnék. Ráadásul a rövid kiszállítási idő pont reális volt a számomra is, mivel utazás előtt álltam, és nem akartam volna amúgy sem heteket várni rá, szóval így pont megérte.

A táska aztán meg is érkezett hozzám, egyből megnéztem, leellenőriztem, minden rendben volt vele. Felpróbáltam, nézegettem magam a tükörben, miközben a táska a vállamon volt. És azt kell mondanom, hogy igencsak jó választás volt, mert nagyon jól állt nekem. Ezt nem beképzeltségből mondom, ugyanis a nyaralás alatt ketten is megdicsérték a táskámat. Meg is kérdezték, hogy hol vettem, de mondtam nekik, hogy ez itthoni cég, így be kell érniük azzal, hogy az enyémet megnézegették. Szóval végül táskám is lett, meg is dicsérték, a nyaralás is nagyon jó volt. Mi kellhet még?