Emlékszem, milyen volt, mikor még nem volt ennyire elterjedt az internetes rendelés és esélyünk sem volt budapesti telephelyű cégektől vásároni, mert nem tudtuk átvenni hol a termékeket.

Azóta sok minden változott, azóta már mindenki mindent online vásárol és a lolmarkt.hu Miskolcra is postáz, így ha igazán egyedi pólóra vágyunk, már nem kell küföldről szereznünk, a lolmarkt.hu oldalt elég felkeresni és máris meg tudjuk rendelni.

Néha össze szoktunk állni a barátaimmal, hogy meglegyen a minimum rendelés összes értéke az ingyen posta eléréséhez, akkor pedig még a postát sem kell fizetnünk.

Nagyon nagy hiánypótló ez az üzlet, mert nagyon jó dolog szerintem ajándékba egyedi pólókat venni, de eddig nem tudtam, hogy hogyan vegyem meg őket, de most, hogy már mindenki áttért az online vásárlásra, a cégeknek is alkalmazkodniuk kell.

Így már nem is olyan meglepő,hogy Miskolcról is tudok pólót rendelni. Amúgy azért rendelünk pont innen, mert már kísérleteztünk néhány hasonló bolttal, üzlettel, akiktől megpróbáltunk rendelni és vagy nem jöttek meg a rendelt termékek, vagy hibásak voltak.

Ezek után találkoztam a lolmark.hu oldallal, ahol a póló nyomás minősége egészen elképesztő azokhoz képest, amikkel eddigi életemben sikerült összesodródnom.

Persze a sok csalódás után nem is mertem rendelni, de egy barátnőm megtette és ennek nagyon örülök, mert így megtudtuk, hogy nem mindegyik bolt olyan rossz, mint az első néhány, ahonnan rendeltünk.

Szóval végre megvan az első olyan egyedileg készíttetett pólóm, ami sértetlenül érkezett is meg, így hordani is tudom.

A lolmarkt.hu oldalán nagyon érdekes minták vannak, a póló anyaga nagyon finom, a nyomat pedig nagyon szépen van feltéve, szerintem ez eddig a legjobb, amit láttam.

Mivel van házhoz szállítás, már semmi sem állhat közém és az új pólók közé.

Ahhoz pedig tartom magam, hogy a lolmarkt.hu a legjobb üzlet, ahol a póló nyomtatás nem luxus, hanem mindenkinek elérhető, reális árakkal, nagyszerű minőséggel. Kiemelten figyelnek a termékeikre, aminek nagyon örülök, mert nem kapok selejteket, hanem a lehető legszebben adják vissza a képeket.