Barátnőim a 30. születésnapomra meglepetést utazást szerveztek számomra. Mivel a baráti társaságban már mindenkinél van kisgyerek, ezért nem egy csajos hosszú hétvégére mentünk, hanem gyerekekkel együtt, de férjek és párok nélkül, csak nők és a gyerekek. Remek kikapcsolódást nyújtott így is az ország keleti fele. Amint elmondták nagyon meg kellett szervezniük ezt a hétvégénket, hogy mindenki számára megfelelő legyen és szabaddá tudják tenni magukat, persze mindennek klappolnia kell, hogy a gyerekek is egészségesek legyenek. Szerencsére minden jól alakult, a szállásunkon volt egy kis wellness részleg, valamint nagyon sokat voltunk a levegőn, amennyit tudtuk megnéztük a helyi jellegzetességekből, látnivalókból és mindenhova ha teletettük gyalog mentünk, a gyerekek pedig babakocsiban voltak. A gyerekek végig nagyon jól viselkedtek, szavunk nem lehet rájuk, nagyon szeretnek egymással játszani, igazi kis barátok lesznek nagyobb korukban is, legalábbis mi anyukák ezt reméljük. A kirándulások alkalmával és jó levegőn elfáradtak a gyerekek és mikor visszaértünk minden nap a szállásunkra, nagyokat aludtak, ekkor jött el a barátnős időnk, amikor minden kisgyerek alszik, akkor egy kávé mellett jókat tudtunk beszélgetni. Amire napközben a gyerekek mellett valljuk be nem volt időnk. Ekkor tudtuk megbeszélni, hogy kivel milyen új történések voltak az elmúlt héten, valamint, hogy a legújabb anyukatársunk hol is vette azt a remek babakocsit, amivel most is itt vannak velünk a kisfiával.
Miután ő a legújabb egyben utolsó barátnőnk, aki gyermekáldás elé nézett csodálkoztunk is, hogy nem ismerős a babakocsi formája, valamint, hogy nem kért tőlünk tanácsot babakocsi választáskor.

Most elmondta, hogy miért is és, hogy – hogy történt ezt az egész folyamat.

Barátnők tanácsa nélkül babakocsit venni, nem is olyan merész vállalkozás.

Akár meg is sértődhettünk volna, hogy egy ilyen fontos babakellék megvétele előtt nem kéri ki a tanácsunk, vagy a megvásárlás előtt nem küldi át a babakocsi paramétereit, fényképét. De erre a barátnőnk nagyon egyszerű választ adott: Azért nem keresett meg minket ez ügyben, mert rendkívül egyszerű dolga volt. Talált egy remek babakocsikat árusító honlapot, amelyen, mindent megtalált egy helyen, és annyira egyértelmű volt, hogy ez lesz az ő babakocsijuk, hogy nem volt kérdése. Elmondta, hogy ez a cég rengetek-féle babakocsit forgalmaz, a választékuk messzemenőkig mindent igényt ki tud elégíteni, nagyon jó a honlap felépítésük, nagyon vásárlóbarát megoldásokkal tudnak élni, még úgy is, hogy tényleg számos terméket forgalmaznak. Az oldal jól strukturált, lapfüleken megtalálható egy – egy márka, valamint a babakocsi fajtája is, hogy iker babakocsi vagy sport babakocsi vagy éppen kunert babakocsi.

Kunert babakocsi itt érkeztünk el egy lényeges ponthoz, ugyanis barátnőnk egy ilyen babakocsit vételezett meg kisfiúk számára. Azon kívül, hogy nagyon tetszetős darab más paramétereire is kíváncsiak voltunk.

Elmondta, hogy a cég nagyon jól alkalmazza azt a vásárlói megfogást, miszerint az egyes termékeikhez fényképeket és nagyon részletes leírást mellékelnek, némelyikhez még bemutató videót is csatolnak. Szóval ezekkel az elemekkel segítik a vásárlóikat a könnyebb és gyorsabb döntést meghozatalában. Ezek a kis nüansznyi tettek tényleg nagy segítségre vannak, mesélte barátnőm is. Ők is ezen könnyítések segítségével választották ki a kunert babakocsijukat, természetesen a megadott leírások alapján összehasonlításokat végeztek a különböző egyéb babakocsikkal. Végül egy remek, csodaszép színű többfunkciós babakocsi. Szerették volna, hogy a baba születése után több évig, talán addig is szolgálja őket a babakocsi, míg a gyerekük ki nem növi és el lehet hagyni a kocsizást. Ezért választották a többfunkciós kunert babakocsit, mivel a könnyű alumínium váz tartozékai és rá felszerelhetőek a következő elemek. Szuper mózeskosár rész, ami a baba első napjaitól használható, mivel fektetni lehet benne csak a gyermeket ezért tökéletesen alkalmas az első időkben. A következő tartozéka egy autós ülés, amivel kis sétákat is lehet tenni, és ez az ülés kötelező ahhoz, hogy a babát autóban is lehessen szállítani, nem mellesleg, amire barátnőmék is rájöttek már, hogy a földre téve ezt a felső elemet, remek ringató funkcióval is bír, mely nyugtatja és altatja a babákat. Az utolsó eleme pedig a sport ülés, melyet már abban a korában tud használni a baba, amikor már stabilan tud ülni. Szóval barátnőmék ezt a kompakt és nagyon könnyű kivitelű kunert babakocsit választották, melynek színei nagyon divatosak és az anyaga nagyon könnyen tisztítható.
Azóta is nagyon jó szolgálatot tesz barátnőmék számára, nem csak nagyon családbarát, és strapabíró, de az alján található kosár is rendkívül hatalmas, akár nagy bevásárlások alkalmával is használható, mivel erős anyagból készült, nagy a teherbírása. 
A kunert babakocsit ismérvéhez tartozik, és amiért még pluszban erre a babakocsira esett barátnőmék választása az volt, hogy nagyon könnyű alumínium a vázrendszere, ezért könnyű és jól felemelhető akár a felső résszel együtt, de akár a kocsiba behelyezve is barátnőm könnyű szerrel el tudja rakni, és kis helyen is elfér.

A dupla teleszkópos kerekek csapágyazottak, ezért könnyebben forognak, könnyen kezelhető ezáltal a babakocsi irányítása. Barátnőm számára nagyon fontos volt, hogy rendkívül természetes, bőrbarát anyagok vegyék a kisfiát körül, akár a babakocsi belsejéről beszélünk, akár a külső részéről. Ennek a kritérium rendszernek is megfelelnek a kunert babakocsik, mivel az elemek belső része 100 % pamut, mely nem allergia kiváltó, ha a baba arca és kezecskéivel érintkeznek. A külső része és a fogantyúja ECO bőrből készült, mely szintén nagyon bőrbarát, és már a mama kezére is gondolnak, illetve aki éppen a kocsit tolja annak a kényelmére. A sport részhez tartozik még egy kárpitozott lábzsák is. 
Az árban a nem csak a kompakt babakocsi tartozik bele, de még egy pelenkázó táska és egy esővédő is. 
Már a barátnői társaság sem csodálkozik, hogy nélkülünk, a megkérdezésünk és bevonásunk nélkül választották ki babakocsit. Barátnőnk tovább folytatta a történetet, és most jön a legmeglepőbb és a cég korrektségét maximálisan mutató része a történetnek.
Mivel már nem volt idejük barátnőméknek személyesen elmenniük a cég boltjába, ezért online rendelték meg a babakocsit. Természetesen biztosra szerettek volna, menni és egy telefonhívás előzte meg a megrendelést, egy nagyon kedves és segítőkész női hang vette fel a telefont, aki minden kérdésükre nagyon készségesen és szakszerűen adott választ. Ezek alapján rendelték meg házhoz szállítással a kunert babakocsit. A megrendelés alkalmával tűnt fel barátnőmék számára, hogy egy bizonyos összeghatár felett a babakocsit ingyenes házhoz szállítással vállalja a cég az ország egész területén, mivel ők az összeghatár felett voltak, ezért a kocsit ingyen szállították ki nekik, nagyon pontosan az előre leegyeztetett időpontban, nagyon nagy szakszerűséggel becsomagolva, hogy véletlen se sérüljön a kocsi. Azóta is nagyon szeretik a kocsit és csak ajánlani tudja mindenkinek ezt a céget, mert segítőkészek és nagyon gyorsan szállítják ki a megrendelt terméket.