Csapatépítő kiruccanásra készültünk a munkatársakkal. Egy gyönyörű kastélyba készültünk körülnézni, majd kirándulni a közelben lévő várba, hogy egy középkori éttermi vacsorával fejezzük be a napot. Én nagyon szeretem az efféle kirándulásokat, amikor nem munkahelyi környezetben töltjük el az időt a kollégákkal, mert ilyenkor alkalmunk nyílik jobban megismerkedni és jól érezni magunkat egymás társaságában.

Ilyenkor szeretek kényelmesen, mégis csinosan felöltözni és olyan táskát vinni magammal, mely passzol öltözékemhez és minden kényelmesen elfér benne. A hátizsákom, cipzárja, melyet ilyen alkalmakra szoktam magammal vinni sajnos elszakadt, így be kellett szereznem egy újat.

Az interneten találtam egy nagyon szuper táskawebáruházat, az Anna Táskát, mely azonnal elnyerte a tetszésemet több szempontból is. Itt ismerkedtem meg az Anekkével, mely táska márka addig ismeretlen volt számomra, de érdeklődéssel szemléltem szebbnél-szebb darabjait. Rögtön feltűnt a kínálatban egyedi, abszolút nőies stílusával, visszafogott, mégis feltűnő színösszeállításaival, igényes kivitelezésű darabjaival.

Egyébként ez egy feltörekvő spanyol márka, mely az 1970-es években indult hódító útjára. Első ránézésre fiatalos, de a darabokat jobban szemügyre véve rájövünk, hogy az Anekke kortalan: minden korosztály számára kínál csodás darabokat. Válltáskákat, oldal- és kézitáskákat, de pénztárcákat is felsoroltatnak igényes összeállításai.

Tavasszal és ősszel jönnek ki új kollekciókkal, ilyenkor érdemes figyelni az újdonságokat. Hogy ezekről ne maradjunk le, érdemes feliratkozni az Anna Táska hírlevelére is, hogy e-mailben, elsőként értesülhessünk róluk. De nemcsak az Anekke táska márka újdonságai miatt nagyon jó élmény itt vásárolni. Minden olyan szempontnak megfelel ez a webáruház, amiért egy vásárló visszatér ide és hamar kedvencévé válik.

A választék széles, az árak szuperek, mindig vannak akciók és törzsvásárlói program is. A vevőszolgálaton segítőkészek, a megrendelt termék rövid időn belül megérkezik.

Emlékezetes első vásárlás

Az első itt vásárlásom alkalmával egy Anekke hátitáskát választottam, mely túlzások nélkül mondhatom, hogy szerelem volt első látásra. Nőies stílusa egyből magával ragadott, de kialakítása mégis olyan volt, mely alkalmassá tette, hogy kisebb kirándulásokra is magammal vigyem. Utólag pedig az is bebizonyosodott, hogy hétköznapi használatra is tökéletes.

Már akkor rögtön regisztráltam is a webáruházba és a hírlevélre is feliratkoztam. A feliratkozásért ajándék kupont kaptam, a vásárlásom után hűségpontokat írtak jóvá és megrendelésem olyan összegű volt, melynél már nem számítottak fel plusz költséget a szállításért. Már ezzel is nagyon jól jártam, hiszen tényleg jutányos áron jutottam hozzá új táskámhoz.

Egyébként nemcsak Anekke, hanem Jana, Bugatti, Heavy Tools, Tamaris márka képviselői is megtalálhatóak a kínálatban. A menüben külön vannak csoportosítva ezek a termékek, de funkció, szín, és típus szerint is beállíthatjuk a szűrőket, vagy használhatjuk a gyorskeresőt is, ha úgy kényelmesebb.

Fizetni előre utalással, utánvéttel, vagy Barionon keresztül is tudunk, bankkártyás fizetés a GLS futárainál is lehetséges. Ha nem a futárszolgálatot választjuk megrendelésünk kézbesítésére, akkor csomagpontra is kérhetjük csomagunkat.

Én munkahelyi címre szoktam megrendeléseimet kérni, mert sokat dolgozom és fizetni is akkor szeretek, ha a csomag már a kezemben van. Általában készpénzzel szoktam a számla végösszegét a futárnál rendezni. Ezúttal is így tettem. Kíváncsian nyitottam ki a csomagot és örömmel láttam, hogy a megrendelt táska éppen olyan szép, sőt, élőben még tökéletesebb, mint a képen volt.

A kirándulásra is tökéletes volt, hiszen minden szükséges dolog helyet kapott benne és egyúttal az öltözékem csinosításához is nagyban hozzájárult.