Na jó, az igazat megvallva nem lesz ez akkora utazást. Csak megosztom veletek azt az oldalt, amire nem is olyan régen bukkantam rá és azóta csak és kizárólag innen vagyok hajlandó a nyomtatóba tonert és tintapatront rendelni. Ez nem más, mint a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron.

Most itt elkezdhetnék papolni erről az egész témakörről, de szerintem mindenki használ vagy használt életében nyomtatót és talán egy kicsit azért ismeri az ezzel kapcsolatos kérdéseket. Rögtön az első értelemszerűen az, hogy mégis milyen tintapatront vagy tonert lehet és érdemes beletenni egy-egy berendezésbe.

Az első és egyben leglogikusabb válasz az az, hogy ugyanolyan márkájút, mint maga a nyomtató. Tehát például egy Epson berendezésnél érhető módon Epson tintapatronra vagy tonerre van szükség. De ha esetleg ez mégsem állna rendelkezésre, akkor sem kell aggódni, sőt. Ennél létezik egy sokkal, de tényleg rengeteggel olcsóbb megoldás is. Az, hogyha nem az eredeti, márkás termékeket rendeljük meg, hanem az utángyártott opciót választjuk, amik ugyanúgy elérhetők itt: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron.

Az utángyártott termékek a legtöbb esetben úgy készülnek, hogy ugyanazon a futószalagon mennek végig, mint a márkás testvéreik, csak ezekre “elfelejtik” rányomni a címkét. Illetve a márkajelölést, csak hogy pontosan és érthetően fogalmazzak. Ez azt jelenti, hogy nem lesz rajta, hogy Epson, vagy bármi más, de mégis ugyanazt fogja tudni.

Sok ilyen jellegű tesztet lehet olvasni a neten, ahol összehasonlítják az eredeti és a márkajelzés nélküli termékeket. Az eredmények természetesen a legtöbb esetben önmagukért beszélnek ezen a területen. Mondhatni felesleges kifizetni az esetenként akár 10-szeres összeget az eredeti tintapatronokért. Akkora az árkülönbség a legtöbb esetben, hogy még akkor is megérné a nem márkás verziót rendelni, hogyha lényegesen kevesebbet bírna az eredeti tintapatronoknál. Természetesen ki kell tapasztalni pontosan, hogy melyikből mennyi a jó mondjuk egy rendelésre, mennyivel fogy gyorsabban, mint egy eredeti. De az biztos, hogy végeredményül még mindig mi fogunk jobban járni.

Elvégre, ha elénk tesznek két lehetőséget, ami közül az egyik lényegesen kedvezőbb a másiknál, akkor nagy valószínűséggel azt fogjuk választani, amelyik az olcsóbb. Mindegy, hogy az Epson tintapatron, vagy HP, vagy bármi más. Akár az élet más területeire is gondolhattok.

Én nagyon örülök, hogy a nyomtatoalkatresz.hu foglalkozik ilyen termékekkel is, mert nekem mindig nagyon fontos, hogy legyen választási lehetőség. Számok alapján szoktam dönteni és mivel itt egyértelmű, hogy mit mutat a matek, nagyon sok gondolkozni való nincs azon, hogy én az utángyártott termékek mellett tettem le a voksomat. És ti, mit gondoltok? Lessétek meg és meglátjátok: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron.

https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron