magán fogorvos budapest

Bár már jó pár éve Miskolcon élünk, és ez a kedvenc városom, sokat járkálunk az ország többi felébe is. Nem utolsó sorban azért, mert sok felé élnek rokonok, és szeretjük őket meglátogatni, ha tehetjük. Például Budapesten élnek a bátyámék, és mivel ők nincsenek olyan nagyon messze tőlünk, gyakran megyünk hozzájuk is. Volt olyan, hogy a fiúnknak még nyelviskolát is néztünk Pesten.

A múlt héten is éppen a bátyámnál voltunk, elmentünk hozzájuk ebédelni, utána meg sétáltunk a városban. Minden nagyon jól ment, élveztük a délutánt, de akkor hirtelen elkezdett fájni a fogam. Máskor is történt már hasonló, és általában akkor nem törődtem vele, vagy beszedtem rá valamit, és egy idő után magától elmúlt.

De most kimondottan fájt, és hiába szedtem be rá fájdalomcsillapítót, a kellemetlen érzés nem múlt el. Ekkor a bátyám felajánlotta, hogy elvisz a fogorvosához. Kételkedtem benne, hogy ilyen hamar fogadni tudnak, de a bátyám megnyugtatott, hogy ezeknél a magán fogorvosoknál könnyen lehet időpontot kapni.

Én is csak beírtam a keresőbe, hogy magán fogorvos budapest, és már meg is találtam a rendelő elérhetőségeit. Mivel online is lehet időpontot foglalni, már másnap meg is volt a helyem. A rendelőben kiderült, hogy kilyukadt az egyik fogam, de a rendelőben gyorsan és profin elláttak.

Biztos, hogy ha Pesten járok, és fogorvosra lesz szükségem, ezt a magánrendelőt választom majd.