Minden évben legalább 2-3 alkalommal beiktatunk egy hosszú hétvégét a párommal. Nagyon szeretem ezeket az alkalmakat. Amellett, hogy egymásra is van időnk ilyenkor, ki is szakadunk egy kicsit a hétköznapok sűrűségéből. Imádok filmezni, így, amikor a legutóbbi szállodában egy HD minőségű, nagyképernyős TV-n nézhettük a filmet, eldöntöttem, hogy otthonra is kell nekem egy ilyen készülék.

Másnap pihenés közben szét is néztem, milyen lehetőségeink vannak. A kedvenc webáruházam, a bestmarkt.hu kínálatát tekintettem át alaposan. Nagyon szeretek innen rendelni, soha nem csalódtam még bennük. Magas minőségű, kifogástalan termékeket kínálnak kifogástalan áron.

Szeretem a bestmarkt.hu keresőjét. Egyáltalán nem zavaró, hogy végeláthatatlan kínálattal rendelkeznek, hiszen szépen, kategóriákra vannak bontva ezek a termékek, így nem kell az egészet átnézni, hanem célirányos keresésre is van lehetőség.
Miután a megfelelő kategória megvan, tovább tudjuk szűkíteni az előttünk lévő kínálatot. Ez előnyös, ugyanis a TV választékban is több, mint 120 árucikk közül választhattam. Oldalt egyszerűen beállíthatom a legfontosabb paramétereket: ár, méret, képátló, legyen-e SMART funkció, stb. Ezek alapján hamar szűkült a kínálat.
A választás ezek alapján már könnyebb volt. Rögtön “csak” 12 készülék közül kellett kiválasztani a legszimpatikusabbat. Nagyon szeretem a bestmarktnál, hogy itt nem csak a műszaki infók vannak teljeskörűen feltüntetve, hanem vásárlói véleményeket is olvashatunk. Ezeket a kommenteket önkéntes alapon írhatják a vásárlók, akik rendelkeznek az adott termékkel. Így előnyök, hátrányok egyaránt fel vannak tüntetve. Ez óriási segítség, hiszen vásárlás előtt például nem tudjuk megmondani, hogy nehéz beállítani például egy TV-t. A vevők véleményei alapján viszont ezt is megtudjuk, így elkerülhetjük még az apró kellemetlenségeket is.

A webáruház lehetőséget ad plusz garancia vásárlására is. Természetesen a legtöbb termék rendelkezik az alap, gyártói garanciával, de egy minimális összeg ellenében akár 1 vagy akár 3 év plusz jótállást is kérhetünk. Ez mindig megéri, pláne egy nagyértékű termék esetében, mint amilyen az általam kiválasztott TV is.

Rendelni gyerekjáték. Már regisztráltam az oldalra, ennek köszönhetően nem csak az újdonságokról értesülök mindig, hanem az adataimat is elmentette a rendszer, így nem kell minden alkalommal bepötyögni a szállítási címet és társait.
A kiszállításban még sohasem csalódtam. Nem mindenhonnan merek rendelni így, hiszen egy drága holmit össze is törhetnek akár a fuvarozás közben. Szerencsére a bestmarkt.hu munkatársai ügyelnek a részletekre. Kiváló futárszolgálattal szerződtek, akik nagyon figyelnek rá, hogy minden épségben érkezzen meg.

Izgatottan vártam a csomagom, és, mivel 3-5 napon belül házhoz érkezik, pont az utazásunk utánra esik a szállítás időpontja.

A TV tökéletes volt. Épségben megérkezett, és tényleg, minden funkciója kifogástalanul működött. A webshopban leírtak mindegyike igaz volt.
Biztos vagyok benne, hogy a bestmarkt.hu a legjobb webáruház, ahonnan rendelhetek!

TV