A nyáron elterveztük hogy elmegyünk kirándulni, ahogy szoktunk minden évben. Kimozdulunk, várost nézünk, pihenünk. Jön az egész család, mi a férjemmel, meg a gyerekek. Meg is terveztük a dolgot, az úti cél idén Miskolc. Még nem sikerült Miskolcon járnom, pedig azt mondják nagyon szép város, és érdemes megnézni. És úgy gondolom, hogy most gyerekekkel jó kikapcsolódás lesz.

A terv a főbb látványosságok megnézése. Ám úgy döntöttünk hogy most újítunk egy kicsit. Eddig mindig mi cipeltük a holmikat amikor mentünk valahova. Az ásványvizeket, szendvicseket és a pulcsit estére ha lehűl a levegő. De, idén már a nagylányunk elég nagy ahhoz, hogy a saját cuccait tudja hozni. Ez inkább elvi kérdés, és önállóságra nevelés. Nem lesz nehéz amit vinnie kell, csak a saját félliteres vize, és a pulóvere.

Mondtuk is neki, hogy mi erre gondoltunk. Tetszett neki az ötlet, mert úgy gondolta, hogy ehhez nincs megfelelőtáskája, és így kaphat egy újat. Egy kis mérlegelés után tényleg beláttuk, nincs a méretében megfelelő táska, vagy ami van, az nagyon régi, és semmi akadálya hogy kapjon egy újat.

Megkérdeztük hogy milyet szeretne. Erre azt mondta hogy reál madridosat. Ezen nagyon meglepődtünk.Tudtuk hogy gyűjti a focis kártyákat, de azt nem tudtuk, hogy ennyire érdekli a dolog.

El is kezdtünk real madrid iskolatáska után kutatni az interneten. Vagyis, nem kifejezetten iskolába járós táskát, hanem olyat, amit városnézéshez is tud használni. Találtunk egy nagyon szimpatikus darabot egy olyan oldalon, ahol nagy választékban van real madrid iskolatáska.

Sőt, nem csak iskolatáska, hanem mindenféle sulis felszerelés, és rengeteg érdekes játék! A oldal használata nagyon egyszerű volt, ugyanis kategóriákba vannak sorolva a termékek, ami nagyban megkönnyíti a keresést. A játékok mellett részletes leírás van, amik segítenek dönteni még akkor is, ha nem ismerjük az adott játékot. Így ideális ajándék keresésre is, ha a gyerekünket szeretnénk meglepni valami hozzá illővel.

A szállítás ingyenes 20.000 forint vásárlás felett, ami egy remek lehetőség, hogy nem kell még erre is pluszban költeni. Ezen kívül remek akciók közül is válogathatunk! És a készlet mindig a legújabb termékekhez, ezzel is követve az aktuális trendet a gyerekek között.

Az általunk választott hátizsák is nagyon trendi volt, ehhez kétség sem fér. Továbbá a minőség is várakozáson felülinek bizonyult. Ergonomikus kialakításával kényelmesnek is tűnt, és ez fontos szempont volt, hiszen túrázáshoz is akartuk használni. Ezen kívül praktikus zsebekkel is fel volt szerelve, így elfért benne minden szükséges holmi.

Amikor odaadtuk a kislányunknak, nagyon megörült. Kijelentette, hogy ez után mindenhova ebben fog menni, hogy a barátai is lássák az új táskáját. A kirándulásunkon is büszkén viselte.